top of page

over positive change

70f10058-a55a-4d8d-a36e-03a2d9470ba7.jpg

Bruno Smet, oprichter van Positive Change

 

Ik ben Bruno Smet en ik heb Positive Change opgericht met als missie personen, bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het (her)definiëren en realiseren van hun Missie, Waarden en Doelen zodat ze verder Groeien en Groei brengen.

 

Mijn 35 jaar internationale managementervaring in Sales, Program Management, Team Management en Organisatie heb ik  daartoe -in het bijzonder gedurende de laatste 3 jaar- aangevuld met diverse opleidingen over het coachen van personen, bedrijven en organisaties.

 

Ik geloof dat het antwoord op de meeste vraagstukken binnen het bedrijf of de organisatie te vinden is. Met coachingtechnieken vinden we samen dat antwoord . Waar nodig -bvb om efficiëntieredenen- vul ik het coachen aan met consulting. Hiervoor kan ik putten uit mijn rijke bedrijfservaring of doe ik beroep op mijn netwerk.

Mijn aanpak is holistisch: We kijken naar de ganse mens of het ganse bedrijf bij het aanpakken van een vraagstuk: Hoe zijn de verschillende onderdelen met elkaar verbonden? 
  • Voor individuën betekent dit het (terug)vinden van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest, tussen werk en alle activiteiten naast het werk. 

  • Voor bedrijven en organisaties wordt er  aandacht gegeven aan alle onderdelen van het bedrijf of de organisatie: het lichaam en de geest van zij die er werkzaam zijn, alsook het dagelijks management -het organisatorische-, marketing, financiën, communicatie, etc. 

 

Mijn curriculum vind je op LinkedIn

 

De Vlaamse Overheid biedt diverse subsidies aan om de groei van personen, bedrijven en organisatie te faciliteren. Door middel van mijn samenwerking met Carecoaching -een geregistreerde dienstverlener van de KMO portefeuille, werkbaarheidscheques en loopbaancheques- kan ik deze subsidies aanbieden indien aan de aanvaardingscriteria wordt voldaan.

Wil je meer weten?

 

neem contact op

bruno@positivechange.be
+32 478 78 30 67
bottom of page