top of page
Image by Anastasia Petrova

Creëer een “Mission-Based” bedrijf of organisatie

De Missie (of Purpose), de waarden en de doelen die het bedrijf of de organisatie wil neerzetten bepalen en het nodige in de plaats zetten om de doelen te bereiken

Diverse studies tonen aan dat bedrijven met een Authentieke Missie of Purpose -dwz een Purpose die ook helemaal wordt geleefd- een beter klantenbinding en loyaler personeel hebben. Heeft jouw bedrijf al een Missie die door alle teamleden wordt geleefd? Geloven alle stakeholders in de authenticiteit van de Missie van het bedrijf. Of dient de huidige Missie herbekijken te worden? Worden de bedrijfsdoelstellingen vanuit de Missie van het bedrijf of de organisatie bepaald? 

 

Gedurende 1 of meerdere sessies met het Management Team wordt de huidige Missie of Purpose getoetst op haar authenticiteit en validiteit of wordt er een nieuwe Missie bepaald.  Vertrekkend vanuit deze Missie worden betekenisvolle waarden en doelen gedefinieerd.  Zo heb je alle elementen van de Mission Statement van jullie bedrijf of organisatie. Eens deze op punt staat bepalen we de stappen om de Mission Statement te doen leven in het bedrijf of de organisatie.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen deze trajecten voor 60 % gesubsidieerd worden door de Vlaamse Overheid onder de maatregelen betreffende Werkbaar Werk.  Ook steun dmv KMO portefeuille of Loopbaancheques is mogelijk. Dit gebeurt dmv samenwerking met Carecoaching - een geregistreerde dienstverlener van de KMO portefeuille, werkbaarheidscheques en loopbaancheques.

Wil je meer weten ?

 

neem contact op

bruno@positivechange.be
+32 478 78 30 67

Wil je meer weten of een intakegesprek boeken?

 

neem contact op

bruno@positivechange.be
+32 478 78 30 67

andere trajecten: 

bottom of page