top of page
Image by Darren Lawrence

Leiderschapsontwikkeling

Een Leiderschapstraject bestaat uit 3 delen:

  1. Leef vanuit je talenten 

  2. Bezield Zelfleiderschap 

  3. Teams Leiden

1. Leef vanuit je talenten 

Een leiderschapstraject begint met het verkrijgen van helder inzicht in je eigen talenten, competenties en valkuilen. Hiervoor gebruiken we de Me. Scan. Vervolgens gaan we door middel van 1 of meerdere coachingsessies alles in plaats zetten om je talenten en competenties te ontwikkelen en te operationaliseren.

 

2. Bezield Zelfleiderschap 

Succesvol leiderschap begint bij jezelf. Ben jij leider van je leven? Wat is je missie? Wat zijn je waarden? Hoe authentiek ben je?

 

Nu je je talenten kent, ga je op zoek naar de Missie of Purpose die jij in de wereld wil neerzetten. En naar de Waarden die je leiden bij de realisatie van je Purpose. Eens zorgvuldig vastgelegd integreer je je Purpose en je Waarden. Je bepaalt vervolgens hoe je ze gaat in de wereld zetten.

 

3. Teams Leiden

Je leidt trouw aan je eigen Purpose en Waarden. Maar wat heef je team nodig om geïnspireerd zijn doelstellingen te realiseren?

 

Je leert verbinding te creëren met je team: Hoe je je teamleden kan laten groeien. Hoe jij een “teamspirit” kan creëren die mensen aanzet elkaar te helpen groeien. Hoe jij je team kan coachen om het beste uit hun talenten te halen en hun passie te vinden.

Wil je meer weten?

 

neem contact op

bruno@positivechange.be
+32 478 78 30 67

Wil je meer weten of een intakegesprek boeken?

 

neem contact op

bruno@positivechange.be
+32 478 78 30 67

andere trajecten: 

bottom of page