top of page

Is het omdat je weet hoe het technisch moet dat je weet hoe je met je team een doel bereikt?

Je begint in een organisatie te werken. Je bent succesvol: je ontwikkelt je technisch kunnen met je ervaring en met training, je hebt een gezonde drive en je bent een leuke collega. Je klimt in de rangen van de organisatie. Je doet het zo goed dat je teamleader wordt.


Hele andere skills worden nu van jou verwacht: Wanneer je groeit in een organisatie worden je technische skills altijd maar minder belangrijk om goede resultaten te behalen. Je moet kunnen mensen scharen achter een gemeenschappelijk doel, empoweren, luisteren, … En dat kan je ook leren:


· Investeer in zelf-leiderschap: ruim belemmerende gedachten en gewoontes op en vervang ze door ondersteunende ideeën en patronen, ga op zoek naar je passie en waarden en weet wat jij zelf wil halen uit je leven. Wordt de kapitein van je leven!

· Ontwikkel je leiderschap: Leer wat een team nodig heeft om geïnspireerd voor de doelstellingen te gaan.


Je kan hiervoor beroep doen op in-house trainingen binnen het bedrijf waarin je werkt, maar weet dat je ook dergelijke training kan krijgen met de hulp van de Vlaamse overheid. Zo zijn er de loopbaancheques die je toelaten tot 7 uur persoonlijke coaching te krijgen aan 10 Euro per uur. Maak er gebruik van!


Comments


bottom of page